Om SolidLines

I smørøyet av Norges enorme olje- og gass-industri ligger Solidlines, et lite og lokalt selskap som spesialiserer seg på 3D-printingstjenester. Vårt hovedfokus er å hjelpe alle selskaper, både store og små, å gjøre sine drømmeprosjekter til virkelighet. Vi samarbeider tett med våre kunder og streber etter å gi dem den bedre servicen noensinne. Vårt 3D-printingsutstyr består av FDM, SLS, MJF maskiner og en liten 3D-printer i metall. Vi er nøye på å utføre en kvalitetssjekk på enhver maskin vi selger.

Vårt oppdrag

Vi jobber for å tilby de aller beste tjenestene og for å kontinuerlig overgå våre kunders forventinger. Vi streber etter å kunne tilby enhver kunde pålitelige løsninger slik at vi kan hjelpe selskaper i deres design-prosesser. Våre medarbeidere forstår hvor viktig det der er med rask laging av prototyper i enhver bedrift og vi jobber for å tilby våre tjenester deretter.

Vår visjon

Vår kontinuerlige jobb mot kvalitetsservice vil gjøre oss til en av verdens ledende leverandører av 3D-printing-tjenester. Vi mener at byggingen av langvarige forhold til våre kunder, slik at de kan ha tiltro til oss når det kommer til å designe noe nytt for deres bedrift, er viktigst av alt.

Beliggenhet

Solidlines ligger i Stavanger, som er hovedstaden for olje- og gass-industrien i Norge.

Hvordan begynte Solidlines?

Jeg bygde dette selskapet på min kjærlighet for 3D-modellering og 3D-designing. Før dette jobbet jeg i olje- og gass-sektoren i Norge og i løpet av alle mine år der ble jeg ikke sett på som noen «game-changer». Derfor tok jeg saken i egne hender og startet Solidlines.
Du kan alltid lite på våre tjenester, fra skapelsen av det første designet til produseringen av modellen. Målet vårt er å gi våre kunder løsninger av høy kvalitet på kort tid.

Andreas Natsis

Designe Ingeniør / Innehaver

Andreas Natsis er faglig ingeniør, og grunnleggeren i Solidlines, med erfaring i mekanisk 3D tegning. Han har lidenskap for å forvandle ideer til 3D virkelighet.