Personvern opplysninger

Personvernerklæring – Solidlines Andreas Natsis

Solidlines Andreas Natsis tar personvern på alvor og en rekke tiltak er satt i verk for å beskytte dine opplysninger. Her er våre retningslinjer for håndtering av personopplysninger:

Solidlines Andreas Natsis er ansvarlig for behandling av personopplysninger som lagres og behandles hos oss og våre samarbeidspartnere.

Vår målsetning er at du skal føle deg sikker på at dine personopplysninger respekteres som viktig informasjon og behandles på en sikker måte. Vi tar ansvar for at personopplysninger som behandles av Solidlines Andreas Natsis kun brukes for tiltenkt formål og beskyttes mot uvedkommendes tilgang. All behandling av personopplysninger hos Solidlines Andreas Natsis er i overensstemmelse med EU:s General Data Protection Regulation (GDPR) som gjelder f.o.m. 1.7.2018.

Våre retningslinjer inneholder informasjon om når og hvorfor vi samler inn og lagrer personopplysninger, hvordan vi bruker dem, hvordan vi trygt oppbevarer dem og hvor lenge vi lagrer dine data. Personvernerklæringen gjelder når du kjøper varer fra oss, samt ved markedsføring og kundekontakt hvor formålet er å informere og opprettholde en forretnings forbindelse mellom Solidlines Andreas Natsis og deg som kunde.

Vi har egne retningslinjer for hvordan vi behandler cookies. Les mer om Cookies i følgende snitte.

Innsamling av personopplysninger.
Når du besøker vår nettside, logger inn, bestiller, deltar i aktiviteter, kurs, besøker oss på sosiale media, eller bruker andre kontakt måter, samler vi inn personopplysninger ved å inngå avtale og/eller samtykke ved registrering. De innsamlede person opplysningene inneholder navn, adresse, poststed, postnummer, epost, mobilnummer, samt informasjon om dine kjøp- og transaksjonshistorikk.Solidlines Andreas Natsis kan også samle inn tekniske data om de enhetene du bruker for å få tilgang til Solidlines Andreas Natsis sine digitale kanaler, f.eks IP-adresse, web-leser type og cookie informasjon. Disse opplysningene er vanligvis ikke sporbare direkte til din identitet/navn.

Betaling med kort, kredit eller debet kort, skjer via vår partner Stripe, enten kjøpet skjer i nettbutikk eller fysisk butikk. Kortopplysninger sendes alltid kryptert på en sikker måte og ingen av våre ansatte har tilgang til kortnummer eller andre sensitive kort opplysninger. Hvis kort opplysninger dukker opp automatisk ved innlogging i nettbutikk er dette styrt av Stripe og utføres på en sikker og kryptert måte.

Bruk av personopplysninger.

Personopplysninger vi samler inn fra deg brukes for å:

Gjøre din opplevelse hos oss personlig.
Gi tilpasset informasjon og veiledning.
Forbedre vår nettside.
Forbedre vår kundeservice og tilby profesjonell hjelp.
Kontakte deg via e-post eller andre kanaler
Administrere aktiviteter, kurs, gi deg aktuelle tilbud eller gjennomføre f.eks en kundeundersøkelse.
Levere varer til riktig adresse på raskeste måte
Utstede fakturaer og sørge for at innbetalinger blir registrert korrekt

Vi er ansvarlige for personopplysningene og vi følger retningslinjer for GDPR. Dette innebærer blant annet at vi passer på at vi:

Har en klar hensikt.
Har juridisk grunnlag.
Beskytter opplysningene.

Personopplysningene behandles av oss kun så lenge behovet er til stede for å oppfylle hensikten med behandlingen eller for å fullføre Solidlines Andreas Natsis juridiske forpliktelser iht til bokføringsloven og hvitvaskingsloven.

Våre sletterutiner:
Kontaktopplysninger – innen 10 år etter siste kjøp.
Betalingsinformasjon – innen 10 år etter siste kjøp (kortopplysninger – administreres av Stripe og slettes etter deres retningslinjer)
Henvendelser senest innen 5 år etter siste henvendelse
Teknisk informasjon senest innen 5 år etter siste henvendelse/bruk
Bruksinformasjon senest innen 5 år etter siste henvendelse/bruk
Kjøpshistorikk oppbevares så lenge regnskapsloven tilsier, og så lenge kunde ønsker å være registrert hos oss. Kjøpshistorikk kan anonymiseres men ikke slettes.

Sikkerhet

Personopplysningene som du lagrer hos oss er dine, og vi gjør vårt ytterste for å sikre opplysningene slik at uvedkommende ikke har tilgang. Vi deler heller ikke personlige opplysninger med tredje part, selger ikke personopplysninger til tredjepart eller på annet vis overlater personopplysninger til andre. Unntaket er til partnere som har bruk for opplysninger for å kunne f.eks frakte varer til deg på en god og trygg måte, registrere betalinger og tilsvarende. Betrodde partnere som vi har databehandlingsavtale med, kan også få tilgang ved utvikling av nettside, internt datasystem eller tilsvarende. I avtalen inngår det at firmaene skal beskytte dataene for uvedkommende og sikre en konfidensiell behandling. Etter bruk skal databasen slettes. Ved sikkerhetsbrudd vil dette bli varslet til deg som kunde og Datatilsynet.

Informasjonsbeskyttelse

Solidlines Andreas Natsis bruker systemer og lagringsmedier som har høy sikkerhet mot misbruk, spredning, endringer via uvedkommende. Gjennom vår it –partner sørger vi for jevnlig teknisk kontroll for å beskytte personopplysninger både for kunder og ansatte. All informasjon lagres på servere som ikke er plassert i våre lokaler, men i sikkert miljø. Kun medarbeidere som har bruk for dine personopplysninger i sitt arbeid har tilgang til dette.

Digitale kommunikasjonskanaler

Vi bruker dine personopplysninger digitalt for å kunne sende deg informasjon angående din ordre i samsvar med avtalen. Etter samtykke fra deg kan du også bli holdt oppdatert om kurs, aktiviteter og tilbud hos Solidlines Andreas Natsis. Vår målsetning er å holde slik informasjon på et behagelig nivå og nyhetsbrev sendes ut max 1-2 ganger pr måned. Dersom du ikke vil ta imot informasjon som ikke har med din ordre å gjøre, kan du raskt avslutte ved å logge deg inn på nettsiden og avbestille dette, eller bruke Avregistrere knappen i siste nyhetsbrev, helt nederst på siden.

Dine personvernrettigheter, rett til informasjon og rett til å klage.

Du har en rekke personvernrettigheter. Disse kan du benytte deg av ved å logge deg inn på din brukerkonto hos oss, hvis du har det, eller ved å ta kontakt med oss. Dine rettigheter omfatter:

Innsyn. Kopi av opplysninger vi har om deg.

Korrigering. Rette og supplere opplysninger om deg.

Sletting. Be om sletting av opplysninger som vi ikke lenger har grunnlag for å oppbevare.

Begrensing. Be om at vi begrenser bruken av dine opplysninger.

Dataportabilitet. Be om at dine opplysninger overføres til deg eller til en annen virksomhet i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format.

Innsigelse. Be om å motsette deg vår bruk av dine opplysninger for direkte markedsføring. Du kan også motsette deg å være gjenstand for individuelle avgjørelser av rettslig karakter som utelukkende er automatisert.

Vær oppmerksom på at disse rettighetene er gjenstand for begrensninger som følger av lov. Vi vil besvare din henvendelse så snart som mulig, og typisk senest innen 1 måned.

Hvis du mener at vi behandler personopplysninger urettmessig, har du rett til å klage til Datatilsynet. Vi håper at du først tar kontakt med oss, slik at vi kan vurdere dine innsigelser og oppklare eventuelle misforståelser.

Endringer av denne personvernerklæringen

Solidlines Andreas Natsis kan gjøre endringer i firmaets personvernerklæring for å oppfylle lovpålagte krav eller tilpasninger for å kunne gjennomføre personvern på en effektiv og sikker måte. Ved vesentlige endringer vil du bli kontaktet. Den siste versjonen av personvernerklæringen finnes alltid tilgjengelig på vår nettside.

Cookies

Solidlines Andreas Natsis ønsker å gi deg en god og personlig brukeropplevelse. For å gjøre dette, bruker vi cookies til å lagre relevant informasjon på din datamaskin, slik at vi kan huske innstillingene dine og forbedre din personlige brukeropplevelse.

Når du bruker hjemmesiden vår, samler vi inn en rekke opplysninger om deg, din datamaskin og din adferd på vår hjemmeside. I denne personvernerklæringen kan du lese om de opplysningene vi samler inn, hvordan vi behandler disse opplysningene, hva vi bruker opplysningene til, hvem som har adgang til opplysningene og hvem du kan kontakte angående de innsamlede opplysningene. Denne personvernerklæringen inneholder også informasjon om hvordan du kan unngå cookies ved å endre innstillinger i nettleseren på din datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon.

Hva er cookies?
Cookies er små tekstfiler som inneholder informasjon som en hjemmeside kan lagre på enheten din og senere lese når du besøker hjemmesiden igjen. Cookies lagres i nettleseren din og kan ved senere besøk på hjemmesiden gjenkjennes av hjemmesiden. Cookies gjør det mulig å sende individualisert informasjon til nettleseren din og gi deg en forbedret personlig brukeropplevelse. En cookie kan blant annet inneholde tekst, tall eller en dato, men det finnes ingen personlige opplysninger lagret i en cookie.

Hva bruker vi cookies til?
Vi bruker cookies til følgende formål:
– For å fastlegge hvem som besøker hjemmesiden vår.
– For å lagre ditt brukernavn og passord fra gang til gang.
– For å samle statistikk på hvordan hjemmesiden blir brukt ved hjelp av Google analytics.
– Til bruk for målrettet markedsføring og innhold.
– For å tillate brukerne å dele informasjon på og via Facebook.

Ved å bruke cookies får vi muligheten til å tilpasse innholdet på hjemmesiden vår, og å tilpasse og opprette innhold og tjenester som stemmer overens med våre brukeres interesser og ønsker.

Våre samarbeidspartneres cookies
Vi har mange samarbeidspartnere – annonsører, mediebyråer og andre tjenester – som bruker cookies; såkalte tredjeparts-cookies.

I dette avsnittet finner du en oversikt over hvilke samarbeidspartnere som sender cookies via vår hjemmeside, og hvem som har adgang til opplysninger samlet inn via cookies fra hjemmesiden:

– Facebook
– Instagram
– Tidio Live Chat
– MailChimp
– LinkedIn
– Google AdWords
– Google Analytics

Formålet med forskjellige tredjeparts-cookies er å sikre levering av relevant innhold, relevante annonser og gjøre det mulig å logge inn og dele artikler på de pågjeldende samarbeidspartneres hjemmesider. Ved spørreskjemaundersøkelser, analyser og lignende settes cookies med formål om å registrere din besvarelse og unngå at du får samme spørreskjema igjen.

Solidlines bruker plug-ins fra Facebook. Når en side som inneholder et plug-in fra Facebook (eller en «liker»-knapp) blir besøkt, forbindes brukerens nettleser med Facebooks servere, og det innholdet som er nødvendig for at de aktuelle plug-ins blir lastet ned. Facebook får nettadressen fra brukeren, dato og klokkeslett for tilgang, og brukerens IP-adresse hvis brukeren tidligere har aktivert knappen «aktiver sosiale medier». Hvis brukeren er logget inn på Facebook, kan Facebook relatere besøket til hjemmesiden til brukerens Facebook-konto. Dersom brukeren klikker på «liker»-knappen på siden, blir denne informasjonen også sendt til Facebook og lagret der. Hvis brukeren av hjemmesiden ikke er medlem av Facebook, er det mulig at Facebook vil identifisere og lagre brukerens IP-adresse, hvis brukeren har aktivert knappen «aktiver sosiale medier». Solidlines har ingen innflytelse på innholdet i plug-ins eller den informasjonen som blir sendt til Facebook. Du finner informasjon om formålet og omfanget av datainnsamlingen, Facebooks videre bruk av dataene og informasjon om rettigheter og innstillinger i Facebooks retningslinjer for data: http://www.facebook.com/policy.php

Hvordan unngår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker å motta cookies kan du blokkere alle cookies, slette eksisterende cookies fra din datamaskin eller motta et varsel før en cookie lagres. Informasjon om hvordan du praktisk skal gå fram for å endre cookieinnstillingene på din nettleser får du ved å klikke på denne lenken http://minecookies.org/cookiehandtering.
Spesifikt for Google Analytics og fravalg av cookies fra Google Analytics: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Hvor lenge oppbevarer vi cookies?
De cookies som vi setter hos deg, oppbevares i et variert antall måneder, avhengig av formålet med de pågjeldende cookies. Hver gang du besøker vår hjemmeside, forlenges perioden for de forskjellige cookies og de fjernes automatisk når de utløper. Uavhengig av formålet med de cookies vi setter hos deg, vil cookies ikke bli oppbevart i mer enn høyst 24 måneder fra sist gang du var inne på vår hjemmeside.

Behandling av personopplysninger
Personopplysningene er alle typer opplysninger som kan knyttes til deg som person. Når du bruker hjemmesiden vår, samler vi inn og behandler en rekke opplysninger om deg, for eksempel i forbindelse med at du logger deg på eller hvis du foretar et kjøp på vår hjemmeside

Brukere under 13 år
Hvis du er under 13 år gammel, er det et krav at en forelder eller verge oppgir sin e-postadresse for å godkjenne din registrering.
Som forelder eller verge for et barn under 13 år, som vi har samlet inn personopplysninger fra, har du rett til innsyn i disse dataene, kreve dem slettet samt rett til å nekte ytterligere innsamling eller bruk av personopplysninger. Henvendelser rettes til: cookies@solidlines.no.

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon om vår hjemmeside og bruk av cookies. Du er også velkommen hvis du har spørsmål, kommentarer eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter. Du kan bruke følgende kontaktinformasjon:

Firma opplysning:
Solidlines Andreas Natsis
Org nr 919 338 512

Kontaktperson: Andreas Natsis
Telefonnummer: 950 07 254
E-postadresse: andreas@solidlines.no
Adresse: Husabøåkeren 8, 4083 Hundvåg