Olje og gass

3D-printing innen olje og gass
Ta i bruk den nyeste teknologien for å sikre ønsket ytelse. Solidlines har tilgang til et stort utvalg materialer direkte fra produsent og sørger for at du kan skape modeller med ulike funksjoner som kan testes under krevende forhold. Dermed får du muliget til å vurdere modellens bestandighet i realistiske miljøer i tillegg til form og ergonomi.

Effektivisering tatt til nye høyder

Reduser ledetiden!
Bruk tid på nye ideer fordi at de gamle er allerede tatt

Vær et steg foran!
Prøv en effektiv metode for å vurdere kompatibilitet av dine prosjekter mot kravspesifikasjon og gjør nødvendige endringer og forbedringer umiddelbart

Øk presisjonsnivå!
Lag nøyaktige representasjoner av former og størrelser

Velg fritt!
Ingen begrensninger – velg materialet som passer dine behov

Bruk Solidlines!
Ta kontakt i dag og realiser full potensiale av dine prosjekter

3D-Printet bytte deler på fjernes feltområde.

I olje- og gassindustrien presenterer fjernboring og utvinningssteder et unikt sett utfordringer. Ikke bare er disse fasilitetene avhengig av komplekse maskiner, men der er også vanskeligt å operere og reparere. Offshore olje rigger, er notorisk vanskelig å leveres med deler.

Bevis av konseptet: Har 3D-printing blitt testet i den ekte verden av oljeboring?
Et av de viktigste spørsmålene til å svare på 3D-printing, på oljerigger er om det er en praktisk realitet eller bare en teoretisk mulighet. Heldigvis viser noen tidligere eksperter at 3D-printing kan brukes effektivt på fjernes boreplasser. De største oljeproducenter i verden, har allerede begynt å utforske de utallige bruksområder 3D-printing kunne levere som spesialiserte deler til produksjonssteder.
En av de beste ordene med ekteord av 3D-printet deler i en funksjonell oljerigg hittil ble utført på en helt 3D-printet turbin som ble brukt til å drive et borehode. Langt fra å være rent en prototype ble turbinen satt i bruk på en opererende landbasert rigg som arbeidet på en dybde på omtrent 3000 fot. Denne testen viste seg at deler som ble produsert med additivproduksjon kunne dekke de sterke fysiske kravene til olje- og gassindustrien.

Potensielle sparing fra 3D-printing
Offshore oljerigger høye kostnader er til å måtte sende et skip for å levere deler til en rigge. En annen del av kostnaden for nedetid er imidlertid den enorme mengden potensielt overskudd som går tapt hver time som en offshore oljerigg er ikke i drift. Dypvannsrigger kan oppleve nedetid på opptil 15 prosent, med hver periode som er ikke i drift koster hundre tusen dollar i inntjening.
3D-printing gir en mer kostnadseffektiv løsning når det gjelder både pris på deler og nedetid. Etter at en 3D-printing er kjøpt, blir prisen for hver enkel del bestemt bare av mengden materiale som brukes til å skape det. Mellom lavere produksjonskostnader og mindre riggetid kan bruken av 3D-skrivere på offshore-plattformer spare olje-selskaper millioner av dollar i de kommende årene.

Enkel Løsning
Plast 3D-printet ble valgt av to hovedårsaker; kostnad og tidsskala. Tradisjonell modellfremstilling ville ha tatt et år å produsere modellen og koste mange ganger mer enn 3D-printet. Videre er detaljene som oppnås med glimrende nøyaktighet ved bruk av FDM og Stereolithography maskiner og ungå dyrt Nylon sinteringsprosessen.

SOLIDLINES

3D Print din virkelighet

 • MJF (Multi Jet Fusion)

 • SLS (Selective Laser Sintering)

 • MDLS (Direct Metal Laser Sintering)

 • FDM (Fused Deposition Modeling)

 • Utført i hver eneste tjeneste
  Kvalitetskontroll (Koordinere måleinstrumenter)

 • Prototypingstjenester

 • Injection Molding

 • Vacuum Casting (Silicone Mold)

 • Silk Screen

 • Kontakt oss:

 • info@solidlines.no

 • +47 950 07 254

 • 3D-Printing Tilbud

 • 3dprinting@solidlines.no