3D-Printet-Forbruksprodukter

Forbrukerprodukter

3D-printing av forbrukerprodukter
Ønsker du deg gadgets som virkelig er dine? Nå er ønsket ditt ikke bare en fantasi. Alt kan designes og fabrikeres – lettvint og med høy kvalitet. 3D-printing løser den kjente utfordringen med serieproduksjon av et avansert skreddersydd produkt. Utmerket kvalitet, presisjon og repeterbarhet av produksjonsprosessen gir deg imponerende designfrihet.

Design egen gadget med stil

Vær perfeksjonist!
Du bestemmer når det er ferdig. Etterprosesser objektet ditt inntil du får et resultat som du er fornøyd med

Vær fleksibel!
Vi mennesker vil at våre eiendeler skal reflektere vår unike personlighet. Med 3D-printing har du mulighet til å tilpasse designen til alle slags behov og ønsker

Vær kompromissløs!
La designen din være både bestandig, estetisk og lett å bruke

Bruk Solidlines!
Ta kontakt i dag og realiser full potensiale av dine prosjekter

3D-Printet-Forbruksprodukter
3D-Printet-hodesett-stativ

Irriterer hodesett og ledningene som fyller opp skrivebordet eller bordet ditt? Denne DIY-rom innredning gir en elegant løsning, med en modell som gikk gjennom samme designprosess som brukes i den profesjonelle design- og verkstedindustrien. Det kan komme flere design iterasjoner og 3D-utskrifter til den endelige fulle 3D-utskrivbare hodesett stativet du ser her.

Stables-Hex-Skuffer

Disse stabelbare hex-skuffer er en av de fantastiske DIY-rom dekorasjonsidé som er så åpenbare og så enkle, du skulle ønske du hadde tenkt på det selv. Det er en modulær design der du kan 3D-Print så mange hex-skuffer som du trenger, og deretter klipp dem enkelt sammen. Ytterligere variasjon er lagt til ved å bytte dybde eller lengde på hver skuff, eller 3D-Print ut dem i forskjellige farger.

Stables-Hex-Skuffer
Bonsai-Planter-3D-Print

Det er noe kjekt i denne bonsai plante. De krøllete tentakler under noe så uskyldig som et tre. Plantepotten ser ut som en forlengelse av planten. Veldig kult!

Modulær-tilpasset-veggdekor

Konseptet er at du kan lage en tilpasset «geometrisk» mønstret «backplash» ved hjelp av et sett med modulære stykker. 3D-Print hvilket som helst antall stykker i hvilken som helst farge, og koble dem til andre stykker som en planter, redskapholder og til og med håndklehager.

Modulær-tilpasset-veggdekor
Rapsberry-Pi-3D-Print

Lancert i 2012, er Raspberry Pi er en «single-bord» datamaskin størrelsen på et kredittkort. Den har akkurat nok grunt til å drive en rekke applikasjoner, og det er billig og allsidig. Lære om datavitenskap har aldri vært mer tilgjengelig og rimelig.

Integrert med sin grunnleggende sjarm er at den ikke kommer pakket i et fancy deksel. Det er bare et kretskort med loddede komponenter og porter.

For denne grunnen folk begynner med, en av de største prosjekter, sin nye datamaskin, ikke å koble den inn og slå den på. I stedet fremstiller eller søker de etter et tilpasset Raspberry Pi 3 deksel 3D-Printet. Det finnes også på nettet de beste ideene som man kan finne overalt.

3D-Print-leketøy

En av glederne til å kunne 3D-Print hva som helst, skaper faktisk unike gjenstander for familie og venner. Og hvis du jevnlig utvikler leker til barna dine, vil sjansene for at du har gått tom for nye ideer for å holde dem alltid fornøyd med innsatsen din, være høy. Men ikke går til panikk fordi vi er her for å hjelpe med gode ideer.

3D-Print-leketøy

SOLIDLINES

3D Print din virkelighet

 • MJF (Multi Jet Fusion)

 • SLS (Selective Laser Sintering)

 • MDLS (Direct Metal Laser Sintering)

 • FDM (Fused Deposition Modeling)

 • Utført i hver eneste tjeneste
  Kvalitetskontroll (Koordinere måleinstrumenter)

 • Prototypingstjenester

 • Injection Molding

 • Vacuum Casting (Silicone Mold)

 • Silk Screen

 • Kontakt oss:

 • info@solidlines.no

 • +47 950 07 254

 • 3D-Printing Tilbud

 • 3dprinting@solidlines.no