3D-Printing-student

Entreprenørskap

3D-printing i entreprenørskap
Selv de mest futuristiske konsepter kan bli realisert som smarte løsninger for din bedrift. Flere og flere produsenter av utstyr og forbrukerprodukter tar 3D-printing-teknologien i bruk for å effektivisere produktutvikling. Lag komplekse skreddersydde deler og frem innovasjoner uten å lide av mangel på spesielle komponenter. Skal du lykkes med et prosjekt, må du ha teknologien på din side.

Skap framtiden nå

Få umiddelbar feedback!
Test, verifiser og gjør endringer og forbedringer av din prototype på 1-2-3

Skap din virkelighet!
3D-print modeller som er nøyaktige kopier av dine digitale prosjekter

Multitask!
Test flere forskjellige løsninger samtidig uten ekstra kostnader

Bruk Solidlines!
Ta kontakt i dag og realiser full potensiale av dine prosjekter

3D-Printing-student
3D-printing-innovasjon

Innovasjon i 3D-Printing går frem i indutrien.
Additiv produksjon, grunnleggende teknologi bak 3D- Printing, har eksistert siden begynnelsen av 1980-tallet, men på grunn av høye materialerskostnader og lave produksjonshastigheter var bruken begrenset til småskala produksjon og prototyping.

Men 3D- Printing teknologi fortsetter å bli kraftigere og mer tilgjengelig. Innovasjon av 3D- Printing teknologi og innovasjon i materialer, fargekapasiteter, trykkteknikker driver næringen fram mot en fremtid for masseproduksjon. Dette vil radikalt forvandle den globale industriindustrien til $ 12 billioner.

Vi har allerede begynt å se sin innflytelse i store næringer som bil, medisinsk teknologi og forbruksvarer, hvor proteser er 3D-printe med større effektivitet og lavere kostnader enn tradisjonelle metoder, og biler blir bygget med lettere, sterkere og mer tilpassbare deler enn noen gang før.

3D-Printer

Lås opp 3D-printing som en tilgjengelig teknologi.
Denne innovasjonen skjer på et mindre, selv lokalt nivå som «servicebyråer», uavhengige leverandører av 3D-Printing tjenester, gjør avansert produksjonsteknologi stadig tilgjengelig og rimelig for små bedrifter av alle bransjer og størrelser.

Og ettersom materialprisene reduseres og utstyret øker, vil det bli en dramatisk økning i antall deler som gir mening for 3D-printing.

3D-Printer
3D-Printing-verksted

Tilgang til 3D-printing er revolusjonerende for små bedrifter.
Tradisjonell produksjon krever at selskaper investerer i dyre sprøytestøping utstyr før et enkelt produkt kan produseres. Og når støping er utviklet, er det nødvendig med store bestillingsforpliktelser for å oppnå nok skala for at produktene skal bli konkurransedyktig priset i markedet. Dette utgjør en utfordring for ethvert selskap; men for oppstart og små bedrifter er det ofte helt vil kostnadene være prohibitive.

3D-Printing eliminerer slike kostbare hindringer for oppføring ved ikke å kreve fysiske forutsetninger som støping til produksjon. Faktisk kan produkter tilpasses direkte fra digitale filer, med DAK programvare som kan identifisere potensielle designfeil eller inkonsistenser før produksjonsprosessen starter. Og service selskapers evne til å printe ut produkter på forespørsel eliminerer behovet når kjører fabrikasjonen i stor skala eller potensialet for overflødig lagerbeholdning.

Her er noen av de beste måtene entreprenører bruker 3D-Printing teknologi for å nå sine mål:

3D-printable-phone-case
Utvikling av minimum levedyktige produkter.

For entreprenører og oppstart er dette en betydelig utvikling. En av de største hindringene i å starte en virksomhet er å utvikle et minimum levedyktig produkt som vil skaffe tidlige kunder og investorer. Tidligere har produktutvikling vært dyrt, ikke bare fordi det krever høyt kvalifisert design, men også bekostning av å skape flere enheter er ofte uoverkommelig for selvfinansierte oppstart.

Ved å gi lavprisproduksjon med raskere levering, hjelper 3D-Printing entreprenører med å utvikle minst levedyktige produkter med en mye raskere hastighet. Dette betyr at når det kommer tid til å samle inn penger, i stedet for å presentere en ide til investorer, kan entreprenører introdusere et faktisk fysisk produkt. Hvis de planlegger å skaffe publikum gjennom nettbaserte lokalsamfunn, er det mye lettere å skaffe seg støtte med en visuell presentasjon av et ekte produkt som crowdfunding kan støtte prosjektet.

3D-printable-phone-case
3D-Printing-Medical
Unike medisinske løsninger for oppstart av helsetjenester.

Et økende antall oppstart av helsetjenester bruker skanning og maskinlæring for å forbedre det medisinske feltet ved å lage detaljerte kart over menneskekroppen. Noen av disse innovatørene begynner også å bruke 3D-Printing for å modellere informasjonen at de oppdager for å hjelpe leger å forbedre alt fra diagnostikk til kirurgi.

Helsevesenet, presenteres MR- og CT-skanningsdata for tiden til leger og pasienter i et 2D-format. Med 3D-Printing kan man lage 3D-objekter som viser organer og vev som de kan vises i kroppen, som du kan forestille deg, har utallige fordeler for planlegging av behandling.

Ved å overføre 2D-informasjon i 3D-dimensjon, kan leger bedre vurdere den enkelte kropps sammensetningen av hver pasient i ekte dimensjoner for å hjelpe dem med å bestemme hvilken behandlingen er best. Da kostnadene reduseres på grunn av vedtaket, vil disse søknadene være vanlig tilgjengelige for lege.

3D-Printing-utdanning
Forbedre kvaliteten på utdanningen.

Likeledes som leger kan dra nytte av 3D-modeller av pasientene, kan studentene se fordeler av 3D-modeller av ulike læringsbegreper. Jo lettere det er å presentere data i en ekte verdenssituasjon, desto lettere er det å vise studentene betydningen av denne informasjonen.

Det finnes andre supplerende bruksområder for utdanning som kan bidra til å utvide til programmer eller prosjekter som vanligvis rammer kvaliteten på grunn av manglende finansiering. Tenk deg at en student er i stand til å skape i 3D-dimensjoner viktige deler for et vitenskapsprosjekt, eller for et robotteam. Fordi kostnaden for 3D-Printing er lav nok, ville det være mye lettere for skolene å gi nyttige verktøy for å fremme studentinteresser.

3D-Printing-utdanning
3D-Printing-Production-Flow
Arbeidsflyt Planlegging.

En nyere bruk når det gjelder å få en ide til virkelighet, er kapasiteten på 3D-Printing for å planlegge arbeidsflyt og redusere bortkastet tid. Ved å skape raske iterasjoner av design konseptet, kan feltene som varierer, som kunst og arkitektur bidra til å skape modeller som vil bidra til å identifisere potensielle produksjonsfeil. Bruke 3D-Printing som et prediktivt verktøy for arbeidsflyt planlegging, kan redusere mengden av tid det tar for å få et prosjekt til ferdigstillelse.

3D-CAD

Til slutt av, programvareløsninger som gjør det lettere til folk til å lage 2D-konsepter i 3D-design, bryter ned inngangsbarrierer for alle slags organisasjoner. Etter hvert som industrien vokser, blir 3D-Printere voksende mer sofistikert og rimelig. Uunngåelig vil de få raskere og øke detaljnivået som kan leveres på et prosjekt. Effektiv programvare vil fortsatt være veien for suksess for 3D printing løsninger, og ettersom flere næringer vedtar teknologien, blir det enklere og enklere å bruke denne teknologien. Da disse forbedringene blir gjort, vil det fortsette å bli enklere for gründere å bruke 3D-Printing for å løse problemet for sine virksomheter.

3D-CAD

SOLIDLINES

3D Print din virkelighet

 • MJF (Multi Jet Fusion)

 • SLS (Selective Laser Sintering)

 • MDLS (Direct Metal Laser Sintering)

 • FDM (Fused Deposition Modeling)

 • Utført i hver eneste tjeneste
  Kvalitetskontroll (Koordinere måleinstrumenter)

 • Prototypingstjenester

 • Injection Molding

 • Vacuum Casting (Silicone Mold)

 • Silk Screen

 • Kontakt oss:

 • info@solidlines.no

 • +47 950 07 254

 • 3D-Printing Tilbud

 • 3dprinting@solidlines.no