DESIGN RETNINGSLINJER FOR ONLINE 3D-Printing

MATERIALER OG MAX BYGGEVOLUM

Nylon PA12 380x284x380 mm (15 × 11.2 × 15 in) • HP 5210 MJF
Nylon PA11 335x285x457 mm (13.2 × 11.2 × 18 in) • 3D Systems ProX SLS 6100

FILFORMATER

FILFORMATER
stl, .step, .stp

MINIMUM VEGG-TYKKELSE

SLS- og MJF-teknologier kan klare seg med veldig tynne vegger, men for å være sikkert på å tilby et kvalitetsprodukt vi 3D-printer kun vegger med tykkelse på 1 mm eller mer.

KOBLINGSFORBINDELSER

Deler med parringstilkoblinger trenges 1 mm gap mellom hver vegg. Vi godtar kun enkeltdeler, hvis passer ikke inn i hverandre.

HULL

Minste diameter på hull må være 1 mm og hvert hull må være maksimalt 5 ganger diameteren som skal rengjøres ordentlig. På blinde hull foreslår vi å legge servicehull for å fjerne pulveret.

TEKST, LOGO OG GRAVERTE DETALJER

For å oppnå det beste resultat anbefaler vi å holde elementene i disse detaljene minst 2 mm i høyde eller tykkelse.

SPOR MELLOM VEGGENE

Det kreves et gap på 1 mm mellom veggene, proporsjonal med høyden på veggene.

HULE UT

Når gjelder hule eller tømme deler, må finnes minst 2 hull med en diameter på 8 mm, designeres på en måte for å la pulveret tømmes.

TYNNE PLANEDELER – SKJEVHET

Vi anbefaler på det sterkeste at du ikke tegner store flate sletter i dimensjoner som en A4-side. I de fleste tilfeller modellen din skal deformeres. Denne prosessen kalles «skjevhet». Selv om du lager støtteribber under platen din, løser det ikke problemet og sjansjen for deformasjon økes enda mer. Omfanget er å unngå designering av store flate sletter.
Følg disse enkle retningslinjer og det skal gjøre mye enklere for deg å få godt resultat. Hvis det er noe at du lurer på, vennligst ta kontakt.

SJEKK FLERE DESIGN RETNINGSLINJER HER:

MJF

I MJF eller Multi Jet Fusion brukes en prosess hvor infrarød stråling kombineres med sammenslåing. Hovedfordelen med dette er at du kan gå inn i selve skapelsen av komplekse deler på en kostnadseffektiv måte. Under følger en design-guide for bruken av MJF-teknologi i 3D-printing.

Les mer

FDM

Hvis hovedfokuset ditt er prototyping med lav kostnad uten at det går utover kvaliteten, så er FDM eller Fused Deposition Modeling uten tvil det beste valget for deg. Her er en design-guide for denne typen 3D-printingsteknologi.

Les mer